Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bingo Time

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

masculin Numarul mesajelor : 167
Warn :
Bingo Time - Pagina 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bingo Time - Pagina 3 Right_bar_bleue

Bingo Time - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 00:50

-La replica asta nu cred că pot obiecta cu ceva.
Mărturisi, ducându-şi degetul mare către buze, muşcându-i uşor vârful. Era un tic de-al său.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

feminin Numarul mesajelor : 244
Warn :
Bingo Time - Pagina 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bingo Time - Pagina 3 Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 00:56

-Da, la asta mă aşteptam şi eu.
Observându-i acţiunea, zâmbi slab, ascunzând asta după palme.
-Uhm, tic cumva..? întrebă după câteva secunde, neputându-se abţine de nicio culoare.
Sus In jos
https://psycho-happiness.forumgratuit.ro
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:01

Auzindu-i întrebarea, şi-a ridicat ochii către chipul ei, zâmbit uşor în timp ce şi-a retras rapid degetul.
-Ah, iar am făcut-o? Da, cred că a rămas un tic..
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:06

-Heh, ticurile sunt normale..aşa că nu-ţi face griji, răspunse dând scurt din umeri în timp ce afişă un zâmbet destul de cald, reuşind a se surprinde şi pe sine însăşi. Nu mai zâmbise de mult timp în acel mod.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:15

-Nu mă complic, ştiu că sunt destul de întâlnite..dar credeam că am scăpat de el. Se pare că-l făceam mereu fără să fiu conştient.
Răspunse, privindu-i cert expresia blândă de pe chipul ei.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:19

-D-asta se numeşte tic..
Şopti râzând pentru câteva momente, revenind în scurt timp la expresia sa obişnuită. Răsuflă într-un mod uşurat, nedoriind a-şi arăta prea multe feţe deodată.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:29

-Da, cred că ai dreptate. Tu ai astfel de ticuri, presupun?
O întrebă, adoptând o stare plină de curiozitate.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:34

-Heh, am, dar ale mele sunt chiar mai stupide..însă cred că am învăţat să le mai stăpânesc în ultimul timp.
Răspunse într-un mod mai rapid, sperând să nu fie pusă să le descrie, deoarece nu dorea.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:37

-Şi...îmi dai vreun exemplu? Mereu am adorat detaliile.
Continuă, dorind să ajungă la ce aştepta.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:40

-Mai bine nu..majoritatea sunt penibile, şi când le fac, parcă aş fi copil mic. Cel puţin, asta spune lumea ce mă observă..
Răspunse cu o oarecare ezitare în voce, însă şi amuzament, mişcând slab din cap.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:46

-Păcat că nu mă număr şi eu printre acele persoane..
Spuse cu o uşoară bosumflare, strâmbând copilăreşte din buze.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:49

-Eu aş numi asta noroc..
Răspunse neputând a nu-i observa manifestarea, amuzându-se.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:53

-Noroc? De ce, împuşti persoane?
Întrebă oarecum confuz, mutându-se uşor către stânga pe canapea.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 01:56

-Dacă un copil mic împuşcă, da.
Mormăi pe un ton sarcastic, strâmbând slab din buze.
-Tot nu spun~ poţi crede ce vrei tu..continuă pe un ton mai amuzat, scoţând pentru câteva clipe limba la acesta într-un mod copilăresc.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 02:00

-Waaaah, dar se pare că tortura a devenit un tic pentru tine!
Spuse pe un ton copilăresc, luând o pernă de lângă el şi aruncând-o în joacă către şatenă.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 02:09

-Tortură..? întrebă cu un total amuzament, prinzând perna în mâini. Ştiind că ţinta ei nu era una prea grozavă în acea secundă, se ridică în picioare, apropiindu-se într-un mod lent de tânăr.
Ridicând perna în aer cu ambele mâini, îl lovi cu aceasta, râzând într-un mod copilăresc.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 22:45

-Stai...stai! Nu-i drept, eu nici măcar nu am folosit forţa!
Spuse într-un ritm rapid şi amuzat, sărind imediat de pe canapea. S-a dus repede în spatele acesteia pentru a se feri de tânără.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:00

-Eh, lasă că nu am eu nu-ştiu-ce forţă.
Mormăi în timp ce râsetul îi invada corpul şi mai puternic, aplecându-se peste canapea şi privindu-l total amuzată.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:30

-Nu, loviturile e care am avut parte mi-au ajuns..
Şopti, încercând să adopte o expresie nevinovată pentru a o convinge de acest fapt.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:38

-Bine, bine, cum zici tu..
Mormăi pe acelaşi ton amuzat, trântindu-se pe canapea păstrându-şi zâmbetul pe chip.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:44

"Ah..atât de repede?" Se întrebă oarecum uimit, deşi încă nu voia să se ridice în totalitate, oprindu-se pe la jumătate.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:47

Dându-şi seama de ezitarea tânărului, scăpă un chicotit mai mult copilăresc, strângând mai puternic de perna avută încă în mână. Cu o rapiditate de care se miră şi ea, se ridică în genunchi pe canapea, oferindu-i tânărului o lovitură cu obiectul în cap, începând a râde.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:55

-..Ştiam eu!
Spuse imediat dupa impactul avut cu perna, ţinându-şi mâna la locul lovit. Se trânti pe podea, dându-se mai în spate.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyVin Sept 03 2010, 23:57

-Cât de tare poate durea o pernă..?
Întrebă continuând a râde, aşezându-şi perna peste faţă încercând a se opri.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 EmptyDum Sept 05 2010, 10:49

-Uneori, durerea poate fi simţită de 10 ori mai mult decât este cu adevărat..
Spuse, încercând să se "protejeze" cu această replică. Îşi aranjă părul, adoptând o poziţie comodă pe podea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bingo Time   Bingo Time - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Bingo Time
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: House :: Camere.-
Mergi direct la: