| Bingo Time | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bang Jungwoon
Numarul mesajelor : 167 Warn :
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 00:50 | |
| -La replica asta nu cred că pot obiecta cu ceva. Mărturisi, ducându-şi degetul mare către buze, muşcându-i uşor vârful. Era un tic de-al său. | |
|
| |
Sohyun Founder
Numarul mesajelor : 244 Warn :
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 00:56 | |
| -Da, la asta mă aşteptam şi eu. Observându-i acţiunea, zâmbi slab, ascunzând asta după palme. -Uhm, tic cumva..? întrebă după câteva secunde, neputându-se abţine de nicio culoare. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:01 | |
| Auzindu-i întrebarea, şi-a ridicat ochii către chipul ei, zâmbit uşor în timp ce şi-a retras rapid degetul. -Ah, iar am făcut-o? Da, cred că a rămas un tic.. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:06 | |
| -Heh, ticurile sunt normale..aşa că nu-ţi face griji, răspunse dând scurt din umeri în timp ce afişă un zâmbet destul de cald, reuşind a se surprinde şi pe sine însăşi. Nu mai zâmbise de mult timp în acel mod. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:15 | |
| -Nu mă complic, ştiu că sunt destul de întâlnite..dar credeam că am scăpat de el. Se pare că-l făceam mereu fără să fiu conştient. Răspunse, privindu-i cert expresia blândă de pe chipul ei. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:19 | |
| -D-asta se numeşte tic.. Şopti râzând pentru câteva momente, revenind în scurt timp la expresia sa obişnuită. Răsuflă într-un mod uşurat, nedoriind a-şi arăta prea multe feţe deodată. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:29 | |
| -Da, cred că ai dreptate. Tu ai astfel de ticuri, presupun? O întrebă, adoptând o stare plină de curiozitate. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:34 | |
| -Heh, am, dar ale mele sunt chiar mai stupide..însă cred că am învăţat să le mai stăpânesc în ultimul timp. Răspunse într-un mod mai rapid, sperând să nu fie pusă să le descrie, deoarece nu dorea. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:37 | |
| -Şi...îmi dai vreun exemplu? Mereu am adorat detaliile. Continuă, dorind să ajungă la ce aştepta. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:40 | |
| -Mai bine nu..majoritatea sunt penibile, şi când le fac, parcă aş fi copil mic. Cel puţin, asta spune lumea ce mă observă.. Răspunse cu o oarecare ezitare în voce, însă şi amuzament, mişcând slab din cap. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:46 | |
| -Păcat că nu mă număr şi eu printre acele persoane.. Spuse cu o uşoară bosumflare, strâmbând copilăreşte din buze. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:49 | |
| -Eu aş numi asta noroc.. Răspunse neputând a nu-i observa manifestarea, amuzându-se. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:53 | |
| -Noroc? De ce, împuşti persoane? Întrebă oarecum confuz, mutându-se uşor către stânga pe canapea. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 01:56 | |
| -Dacă un copil mic împuşcă, da. Mormăi pe un ton sarcastic, strâmbând slab din buze. -Tot nu spun~ poţi crede ce vrei tu..continuă pe un ton mai amuzat, scoţând pentru câteva clipe limba la acesta într-un mod copilăresc. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 02:00 | |
| -Waaaah, dar se pare că tortura a devenit un tic pentru tine! Spuse pe un ton copilăresc, luând o pernă de lângă el şi aruncând-o în joacă către şatenă. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 02:09 | |
| -Tortură..? întrebă cu un total amuzament, prinzând perna în mâini. Ştiind că ţinta ei nu era una prea grozavă în acea secundă, se ridică în picioare, apropiindu-se într-un mod lent de tânăr. Ridicând perna în aer cu ambele mâini, îl lovi cu aceasta, râzând într-un mod copilăresc. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 22:45 | |
| -Stai...stai! Nu-i drept, eu nici măcar nu am folosit forţa! Spuse într-un ritm rapid şi amuzat, sărind imediat de pe canapea. S-a dus repede în spatele acesteia pentru a se feri de tânără. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:00 | |
| -Eh, lasă că nu am eu nu-ştiu-ce forţă. Mormăi în timp ce râsetul îi invada corpul şi mai puternic, aplecându-se peste canapea şi privindu-l total amuzată. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:30 | |
| -Nu, loviturile e care am avut parte mi-au ajuns.. Şopti, încercând să adopte o expresie nevinovată pentru a o convinge de acest fapt. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:38 | |
| -Bine, bine, cum zici tu.. Mormăi pe acelaşi ton amuzat, trântindu-se pe canapea păstrându-şi zâmbetul pe chip. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:44 | |
| "Ah..atât de repede?" Se întrebă oarecum uimit, deşi încă nu voia să se ridice în totalitate, oprindu-se pe la jumătate. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:47 | |
| Dându-şi seama de ezitarea tânărului, scăpă un chicotit mai mult copilăresc, strângând mai puternic de perna avută încă în mână. Cu o rapiditate de care se miră şi ea, se ridică în genunchi pe canapea, oferindu-i tânărului o lovitură cu obiectul în cap, începând a râde. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:55 | |
| -..Ştiam eu! Spuse imediat dupa impactul avut cu perna, ţinându-şi mâna la locul lovit. Se trânti pe podea, dându-se mai în spate. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Vin Sept 03 2010, 23:57 | |
| -Cât de tare poate durea o pernă..? Întrebă continuând a râde, aşezându-şi perna peste faţă încercând a se opri. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Dum Sept 05 2010, 10:49 | |
| -Uneori, durerea poate fi simţită de 10 ori mai mult decât este cu adevărat.. Spuse, încercând să se "protejeze" cu această replică. Îşi aranjă părul, adoptând o poziţie comodă pe podea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bingo Time | |
| |
|
| |
| Bingo Time | |
|