| Bingo Time | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sohyun Founder
Numarul mesajelor : 244 Warn :
| Subiect: Re: Bingo Time Dum Sept 05 2010, 15:03 | |
| -Cum zici tu..scuze pentru durerea provocată. Murmură bosumflându-se treptat, retrăgându-şi corpul, ajungând în prima fază întinsă pe canapea, ridicându-se însă şi adoptând poziţia turcească. | |
|
| |
Bang Jungwoon
Numarul mesajelor : 167 Warn :
| Subiect: Re: Bingo Time Dum Sept 05 2010, 17:50 | |
| "Se pare că a ţinut aberaţia pe care am spus-o.." Mulţumit, expiră adânc şi lejer aerul acumulat în plămâni, împreunându-şi mâinile şi aşezându-le pe genunchi. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Dum Sept 05 2010, 19:31 | |
| "Argh..probabil acum se crede victorios. Eh, problema lui, m-am plictisit." Îşi lăsă capul pe spate, închizând treptat ochii. Nu mai ştia ce să spună, şi simţea cum în acea secundă orice vorbă nu şi-ar fi făcut loc printre buzele ei afară. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Lun Sept 06 2010, 00:24 | |
| Tânărul a început să se mişte într-o parte şi-n alta, legănându-se încet, până când se dezechilibră şi căzu într-o parte, pe podea. Era prea leneş să se ridice, parcă mâinile îi amorţiseră complet. În schimb, preferă să rămână acolo o vreme. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Lun Sept 06 2010, 00:41 | |
| Auzind un zgomot, se ridică în picioare, întorcându-şi corpul în direcţia tânărului. Observându-i poziţia, şi mai ales, dându-şi seama de cum a ajuns în acea poziţie, râsetul îi ivi pe dată, întregul corp fiindu-i cuprins de o stare de amuzament. Îşi duse o mână la gură, dorind astfel să mai stopeze râsul. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Lun Sept 06 2010, 00:56 | |
| -Nu chiar ce mi-ai dorit, dar îmi place aici.. Spuse, amuzându-se şi el de situaţia în care se află, amintindu-şi cât de ridicol a părut. Acest lucru i-a schiţat un zâmbet senin pe chip, ce dispăru cu greu. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Lun Sept 06 2010, 00:58 | |
| -De unde ştii că nu mi-am dorit asta? Întrebă printre pauze de râs, privindu-l într-un mod mai serios, însă cedând pe dată, ochii închizându-i-se de la zâmbetul pronunţat ce îi apăru pe chip pentru câteva momente. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 09:25 | |
| -Eh...EH? spuse, mărind tonul la fiecare sunet pronunţat, deschizându-şi larg ochii pentru câteva clipe. Deci, e vina ta.. Murmură, întorcându-se cu faţa lipită de podea, afişând un zâmbet scurt. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 12:50 | |
| -Chiar te-ai îndrăgostit de podea.. Şopti reuşind în sfârşit să-şi calmeze râsetul, însă păstră zâmbetul amuzat pe chip. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 19:58 | |
| -Da, doar ea are parte de "îmbrăţişările" şi "săruturile" mele.. Murmură, amuzat de propriile vorbe, nedorind să se mişte prea mult în acea clipă. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 21:00 | |
| -Huh? Probabil mai are şi altă persoană parte de ele~ Murmură zâmbind slab în timp ce îşi reluă locul pe canapea, continuând să-l privească. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 21:45 | |
| -Altă persoană?...Poate altă podea. Şopti într-un mod total confuz, neînţelegâd cum ar fi trebuit. Sau poate nu ar fi vrut să înţeleagă. -Altă persoană nu există.. Spuse, în timp ce zâmbi într-un mod lipsit de obişnuitul entuziasm. Îşi ascunse chipul cu ajutorul braţelor, apoi se rostogoli lent pe podea, ajungând cu faţa la tavan. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 21:48 | |
| -Asta chiar e greu de crezut pentru mine.. Şopti cu un oarecare zâmbet pe chip, totuşi îndoielnică. -Mi-e greu să cred că o vedetă nu are pe nimeni.. Continuă pe un ton uşor schimbat, zâmbetul accentuându-i-se treptat. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 21:56 | |
| -De ce? Crezi că dacă eşti faimos le ai pe toate? Spuse, clipind calm către peretele alb ce-i învada întreaga rază a văzului. Îşi ridică braţele în aer, întinzându-le lent. -Nu e chiar aşa... | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 21:59 | |
| -Hm, nu orice, banii şi faima nu pot cumpăra totul. Însă la asta nu mă aşteptam.. Şopti pe un ton sincer afişând un zâmbet mai proeminent de scurtă durată. Preferă să-şi mute privirea de pe acesta, plimbându-şi-o încet prin încăpere. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:04 | |
| După câteva momente, îşi întoarse corpul pe o parte, sprijinindu-şi capul de braţul drept fixat de podea. O privi pe tânără, strâmbând uşor din buze. -Şi..de ce spui asta? | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:08 | |
| -Ah, nu mă pune să-ţi dau şi motive acum. Pe acelea le păstrez pentru mine.. Murmură ezitând a răspunde, aşezându-şi ambele palme peste chip. "Mai bine tăceam..întotdeauna uit să mă opresc când trebuie." | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:17 | |
| Pe chipul tânărului se înfiripă un zâmbet diferit, ştiind părerea "indirectă" pe care tânăra tocmai o dezvăluise. -Da, ştiu că sunt minunat.. Murmură pe un ton destul de slab, păstrând narcisismul pur. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:19 | |
| -Cred că încep să înţeleg de ce eşti singur..eşti îndrăgostit de propria persoană.. Şopti cu un oarecare sarcasm,neputând a nu se amuza. Îşi dezvălui cu dificultate chipul acoperit de palme, zâmbind slab. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:29 | |
| -Probabil.. Spuse, urmându-i jocul de replici, în timp ce-şi păstră tonul plin de sine. În scurt timp îsi reveni, fixând-o pe tânără cu ochii. -Eşti geloasă pe podea, nu-i aşa? Întrebă mai mult în glumă, deşi n-ar fi vrut. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:34 | |
| -Da, cu siguranţă.. Mormăi pe acelaşi ton de mai devreme, afişând un zâmbet total amuzat. -Cred că podeaua e în extaz acum, că te afli tu pe ea..dar, vă rog, nu continuaţi cât timp sunt eu aici.. Îşi reluă replica, accentuând sarcasmul, cât şi zâmbetul ce dădu pentru câteva momente în râset. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 22:49 | |
| -Deci da, am avut dreptate. Răspunse, amuzându-se de vorbele fetei. În următoarele clipe se ridică, destul de rapid, apropiindu-se de tânără. Se aplecă uşor peste ea, ţinându-şi un braţ lipit de canapea pentru a se sprijini. -Ţi se pare că făceam ceva? o întrebă, stăpânindu-şi râsetul. Dacă da, o pot continua acum, dar nu cu ea. Spuse în glumă, părând însă destul de serios.
| |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 23:00 | |
| -Heh, tot ce se poate.. Şopti preferând a privi în altă direcţie, fiind uşor amuzată. -Ah, vezi că se supără podeaua pe tine dacă o înşeli de faţă cu ea.. Continuă acum total amuzată, ducându-şi o mână la gură. "Uneori chiar spun prea multe.." | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 23:09 | |
| -Şi mai bine.. Răspunse pe acelaşi ton, privind-o pe tânără din cap până-n picioare. Îi prinse mâna pe care o ţinea la gură, ridicând-o uşor în aer. -Cam aşa se întâmplă cand spui prea multe. Sunt destul de insuportabil, nu? O întrebă, menţinându-şi zâmbetul şi apropiindu-se mai mult. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Bingo Time Joi Sept 09 2010, 23:12 | |
| -Hm, nu eşti..poate eu sunt. Murmură acum pe un ton mai sincer, continuând a-i evita privirea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bingo Time | |
| |
|
| |
| Bingo Time | |
|