| Aish, BABO! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bang Jungwoon
Numarul mesajelor : 167 Warn :
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 01:59 | |
| Pentru câteva momente, tânărul şi-a ridicat privirea spre cer, un zâmbet larg afişându-se pe chipul său. A mişcat negativ din cap, apoi s-a îndepărtat, trăgând-o pe tânără de mână. -Haide. Mai avem multe de văzut până vine dimineaţa. Şi da..chiar dacă nu vedem nimic. Murmură, amuzat de propriile vorbe. | |
|
| |
Sohyun Founder
Numarul mesajelor : 244 Warn :
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 02:01 | |
| -Da, şi mai avem de făcut cunoştiinţă cu asfaltul, trotuarul, pomii şi alte chestii ce ne pot apărea în cale.. Murmură râzând de propriile vorbe, ştiind că în cazul ei e total posibil să se întâmple astfel de lucruri. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 02:06 | |
| -Să sperăm că nu va fi chiar aşa, ar trebui să gândim pozitiv.. Îi răspunse, începând să distingă câte ceva din bezna oraşului. I-a strâns mâna puţin mai tare, nedorind s-o piardă chiar atunci. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 02:11 | |
| -Da, probabil că ai dreptate..plus de asta, dacă m-aş lovi de atâtea, aş ajunge la spital desfigurată.. Răspunse dând într-un mod mai puternic negativ din cap, preferând a nu-şi imagina o astfel de imagine. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 22:39 | |
| -Ca să ajungi la spital, cred că o singură noapte de "îmbrăţişat" obiecte nu este îndeajunsă. Spuse pe un ton amuzat, simţind cum o adiere puternică a vântului i-a răscolit întreg părul şi i-a tăiat respiraţia pentru câteva secunde. Aerul părea destul de rece, lucru neobişnuit pentru o noapte de vară. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 22:58 | |
| -Hm, probabil ai dreptate..oricum prefer să nu risc. Răspunse neputând a nu simţi adierea intensificată a vântului, strângând scurt din dinţii. Tricoul destul de subţire pe care îl purta nu îi era cu siguranţă de ajuns în acel moment. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:29 | |
| -Ciudat. Parcă s-a schimbat întreaga vreme. Murmură atunci când întâmplarea de mai devreme se repetă în mod constant, demascându-i un fior puternic ce-i străbătu întreg corpul. Şi-a ridicat privirea spre cer, observând cum numărul stelelor părea să se micşoreze. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:32 | |
| -Pff, ăsta da' "noroc".. Murmură pe un ton ironic, simţind cum corpul său începe să tremure involuntar, fără a se putea stăpâni, oricât de mult ar încerca. "Şi n-am nici cea mai vagă idee încotro e casa acum.." | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:40 | |
| -Cred că o să înceapă furtuna.. Spuse, cu un oarecare entuziasm afişat pe chip. Mereu a adorat să-l prindă ploaia. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:44 | |
| -Perfect. Şopti cu un uşor sarcasm, deşi îi plăcea să stea în ploaie. Însă de cele mai multe ori făcea asta singură, neînsoţită. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:51 | |
| -Cel puţin vom vedea câte ceva când or să înceapă fulgerele.. Tânărul simţi cum mâna fetei tremura încet în a sa, probabil din cauza frigului. S-a oprit din mers, întorcându-şi privirea spre ea. -Ţie frig? Dacă da, ne putem întoarce..dar cred că va dura ceva timp. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Vin Sept 03 2010, 23:56 | |
| -Voi ajunge acasă udă oricum..deci nu ar fi nicio diferenţă, fie că rămânem, fie că încercăm să ne întoarcem. Răspunse zâmbind slab în timp ce îşi ridică privirea spre cer, ştiind că nu avea să dureze mult şi furtuna va începe. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Dum Sept 05 2010, 10:55 | |
| -Dar aşa este mai amuzant.. Şopti mai mult pentru el, afişând un zâmbet de scurtă durată, apoi revenind la mersul liniştit de mai devreme. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Dum Sept 05 2010, 14:59 | |
| -Hm, ce e atât de amuzant? Întrebă în timp ce tresări de la simţirea unei picături de apă pe frunte, urmată încet şi de altele.
| |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Dum Sept 05 2010, 17:43 | |
| -Chestia asta. Îi spuse, indicând cu degetul către cer. Simţi cum părul începe să i se ude treptat, apa ajungându-i către obraji. În următoarele secunde începu să studieze prin jurul său, în căutarea unui loc unde să nu-i plouă. -Bun, acum fugi! Exclamă entuziasmat, trăgând-o de mână după el, grăbind pasul când tunetele şi fulgerele îşi făcură loc în atmosferă. Ajungând la scările blocului, băiatul şi-a şters obrajii de apă, simţindu-se în siguranţă. -Ah, cred că s-a lăsat şi frig. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Dum Sept 05 2010, 19:29 | |
| -Eu nu cred..eu sunt sigură. Murmură cu o voce uşor tremurândă, strângându-şi părul ud într-o coadă, ridicându-l astfel încât să nu-i mai atingă corpul. Treptat, zâmbi într-un mod tot mai amuzat, realizând toate cele ce se petrecuseră. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Lun Sept 06 2010, 00:22 | |
| -Ce e aşa amuzant? O întrebă curios, privind-o, în timp ce îşi încolăci mâinile în jurul corpului pentru a scăpa curând de tremuratul ce-l cuprinsese. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Lun Sept 06 2010, 00:37 | |
| -Hm, situaţia asta, probabil. Nu ştiu.. Murmură păstrându-şi amuzamentul pe chip, privind pentru câteva clipe ploaia de afară, părând a se înteţii.
| |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Lun Sept 06 2010, 00:53 | |
| -Da, cred că ai dreptate.. Simţi aerul rece şi umed adus de vântul agitat, acest lucru determinându-l să se întoarcă cu spatele şi să se sprijine de peretele scării, unde nu mai ajungea la el. Şi-a lăsat corpul mai jos, până făcu contactul cu solul. "Cred că mi s-a udat pielea.." Îşi spuse, ducându-şi o palmă către gâtul gol şi ud. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Lun Sept 06 2010, 01:00 | |
| "Lipseşte o răceală.." gândi strâmbând slab din buze, întorcându-se cu o oarecare dificultate cu spatele la ieşire, îndreptându-se spre scări. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Joi Sept 09 2010, 09:30 | |
| Simţindu-şi corpul încălzit, expiră adânc aerul în piept, ridicându-şi privirea către tânără. După câteva momente, începu să tragă de fermuar, dezbrăcându-se de hanorac. -Ia-l tu, eu sunt bine. Îi spuse cu un zâmbet blând pe chip, îndreptându-l către aceasta. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Joi Sept 09 2010, 12:48 | |
| -Argh..nu e nevoie. După îţi va fi ţie frig.. Murmură privind materialul din mâna acestuia, nemaiavând multe şi cedând. Tricoul ud de pe ea nu îi era de mare folos, astfel că nu avu de ales decât să accepte hanoracul. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Joi Sept 09 2010, 19:49 | |
| -Sunt bine, sunt bine. Şopti, păstrându-şi o parte din zâmbetul de mai devreme, privind către strada ce se lumina scurt, de fiecare dată când apărea vreun fulger pe cer. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Aish, BABO! Joi Sept 09 2010, 20:58 | |
| O idee îi străbătu mintea, păstrând în continuare hanoracul în mâini, apropiindu-se cu paşi lenţi de tânăr, aşezându-se jos lângă acesta. Cu o oarecare dificultate, aşeză hanoracul pe spatele lor, înghesuindu-se lângă tânăr, zâmbind uşor amuzată. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Aish, BABO! Joi Sept 09 2010, 21:37 | |
| Tresări uşor când o simţi, destul de târziu totuşi, privind-o câteva momente cu nişte ochi mari. Realizând poziţia în care se află, opri orice altă replică ce i-ar fi străbătut prin minte, scuturând încet din cap. -Aşa e mai cald.. Murmură, lăsându-şi uşor capul sprijinit de umărul fetei, continuând să privească în direcţia străzii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aish, BABO! | |
| |
|
| |
| Aish, BABO! | |
|