| Pure chaos. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sohyun Founder
Numarul mesajelor : 244 Warn :
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:04 | |
| -Eu nu vreau să-mi rup nimic.. Murmură mişcând lent într-un mod negativ din cap. -Vom dansa altădată.. Continuă reluându-şi zâmbetul amuzat pe chip. | |
|
| |
Bang Jungwoon
Numarul mesajelor : 167 Warn :
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:10 | |
| -Da, atunci când vom purta haine mai normale.. Răspunse, simţindu-se oarecum uşurat că nu trebuia să facă asta. -Alte idei? Înafară de dans..Mai bine spui tu, decât să mă laşi pe mine să gândesc. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:14 | |
| -Nu, nu mă pune să zic. Eu vroiam să te las pe tine.. Murmură adoptând o voce de copil, prelungind ultimele cuvinte. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:18 | |
| -Crezi că ideile mele sunt paşnice? O întrebă amuzat, realizând în ce dilemă îl băgase tânăra. Chiar dacă avea îndeajunse idei în minte, tăria nu era la acelaşi nivel. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:22 | |
| -Măcar ai idei..iar eu vreau să le aud. Şopti păstrând tonul de mai devreme, zâmbind într-un mod uşor în timp ce îl privi cu ochi rugători. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:36 | |
| -Să le auzi? Ar fi jenant.. Îşi ridică ochii pentru câteva clipe, fără vreo direcţie anume, muşcându-şi cavitatea din interiorul gurii. Hotărâse să le execute în schimb, părând mai uşor de făcut. Cel puţin, aşa credea. Îşi întoarse atenţia către şatenă, întâlnindu-i expresia insistentă de pe chip. Îşi ridică una dintre mâini la nivelul ei, străbătând cu atenţie obrazul drept al acesteia. Îşi opri mişcările lente ale degelor către bărbie, apoi îşi uni fără ezitare buzele de ale ei, coborându-şi braţul pe lângă corp.
| |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:42 | |
| Într-un fel se aştepta la asta, într-un fel nu, neştiind cu precizie cum să reacţioneze. Într-un final cedă, transformându-l într-un sărut adevărat, prelungindu-l. "Uneori nu mă mai înţeleg.." | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:54 | |
| Băiatul îşi restrânse lent mâinile în jurul ei, ştiind că va trebui să se oprească curând. Acest lucru îl determină să savureze mai mult momentul, neştiind când se va întâlni din nou cu acesta, şi dacă se va întampla asta. Îşi dezlipi cu greu buzele, pierzându-şi fiecare cuvânt ce ar trebui să se ivească. Rămânând aproape, respiră apăsat, privind expresia de pe chipul şatenei cu o oarecare ezitare. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Joi Sept 09 2010, 23:58 | |
| Îşi deschisese ochii într-un mod lent, întâlnind chipul tânărului, ce nu părea a avea o expresie cu mult diferită de a sa, acest lucru determinând-o să se relaxeze cât de cât. -Nu există cuvinte potrivite în momentul ăsta..cred. Mormăi cu pauze între cuvinte, înghiţind în sec. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:04 | |
| -Da..pot spune acelaşi lucru. Murmură, privind într-o direcţie diferită. O singură demonstraţie îi ajunsese, cu siguranţă. Deşi aceasta fusese mult prea departe de o simplă joacă. Nu ar mai fi rezistat în felul ăsta, aerul din jur părea să-i provoace durere la nivelul pieptului. Sau poate nu el era cel de vină. Adoptă o stare de tăcere, pierzându-se prin gânduri aiurea. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:09 | |
| "Oare am făcut o prostie?" Se întrebă pe sine în timp ce îşi plecă capul, ştiind că nu era momentul potrivit pentru a vorbi, şi oricum nu mai avea ce spune. Diferite întrebări legate de întâmplare i se furişau prin minte, ştiind şi singură că nu avea să le afle răspunsul. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:17 | |
| După câteva momente, zâmbi, scuturând negativ din cap. -Scuze. A fost prea devreme, nu? Întrebă, ştiind şi singur că el mereu o ia înainte şi că grăbeşte lucrurile în momente nepotrivite. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:22 | |
| -Huh? Prea devreme..? Şopti stând pentru câteva secunde pe gânduri, brusc o idee fulgerându-i mintea, ridicându-şi privirea în mod involuntar. -Adică vroiai să o faci mai târziu..? Întrebă pe un ton mai rapid, strâmbându-se atunci când realiză că acea idee era într-adevăr mai bine să o păstreze pentru ea. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:27 | |
| -Nu ştiu nici eu. Fusese momentul potrivit, poate..sau mai bine zis, sper. Mărturisi, trecându-şi o mână prin păr. Observând că tânăra nu părea deloc deranjată de acţiunile sale, se simţi uşurat. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 10 2010, 00:29 | |
| -M-ai lămurit.. Şopti mai mult pentru ea, lăsându-şi treptat privirea în pământ. Nu mai ştia ce să creadă, nenumărate gânduri invadând-o, neavând puterea de a le aranja. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pure chaos. | |
| |
|
| |
| Pure chaos. | |
|