Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pure chaos.

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

masculin Numarul mesajelor : 167
Warn :
Pure chaos. - Pagina 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pure chaos. - Pagina 4 Right_bar_bleue

Pure chaos. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyDum Sept 05 2010, 10:51

-Da, ştiu foarte bine unde mă aflu...
Murmură pe un ton mai tare decât cel de mai devreme, ascultând cea de-a doua replică a fetei.
-Mai concret de atât? Aish...dar să ştii că doare!
Spuse pe un ton amuzat, ştiind că în acel moment cuvintele potrivite nu puteau să apară din senin, ca răspuns la întrebarea fetei.
-Curiozitatea ta este prea mare?
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

feminin Numarul mesajelor : 244
Warn :
Pure chaos. - Pagina 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pure chaos. - Pagina 4 Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyDum Sept 05 2010, 15:00

-Ceva de genul. Dar dacă nu poţi răspunde, asta e.
Şopti zâmbind într-un mod şters în timp ce îşi închisese pentru câteva clipe ochii.
Sus In jos
https://psycho-happiness.forumgratuit.ro
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyDum Sept 05 2010, 17:47

-Nu sunt sigur că tu îmi vei oferi un răspuns mai concret dacă îţi pun aceeaşi întrebare, am dreptate? Sau greşesc?
O întrebă, trăgând pentru câteva clipe aer în piept.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyDum Sept 05 2010, 19:33

-Dacă m-am îndrăgostit de un panda?
Întrebă râzând pentru câteva clipe.
-Hm, sunt îndrăgostită de mult timp de ei~ sunt adorabili.
Murmură păstrând tonul amuzat, ştiind prea bine că nu la asta se referise tânărul.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyLun Sept 06 2010, 00:28

-Defapt...nu chiar la asta..-
Se opri brusc, privind câteva momente către tavan şi bosumflându-se copilăreşte.
-Ăăăh..nu, nu mai contează.
Şopti, mişcând uşor negativ din cap.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyLun Sept 06 2010, 00:39

-Da; ştiu. Bănuiesc la ce te-ai referit..
Şopti cu un zâmbet amuzat pe buze, simţindu-i mişcarea la perfecţie.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyLun Sept 06 2010, 00:55

-Eh..? Şi atunci de ce eviţi?
Şopti cu un calm inegalabil, strâmbând la urmă din buze.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyLun Sept 06 2010, 01:03

-Uhm..pentru că la fel ai făcut şi tu..
Şopti zâmbind pentru câteva momente, realizând că acum până şi ea îşi caută scuze.
"Mai bine..tăceam din gură."
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 09:22

-Eu nu am evitat, însă cuvintele nu sunt mereu uşor de ales..
Îi răspunse pe acelaşi ton, încercând să nu insiste pentru a afla adevărul, deşi curiozitatea îl chinuia.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 12:54

-Hm, ai dreptate. Mai bine..renunţăm la subiectul ăsta, nu prea văd la ce-ar putea duce.
Mormăi strângând slab din ochi, având pentru câteva momente întreaga faţă cuprinsă în materialul moale al costumului acestuia.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 19:56

Tânărul şi-a sprijinit uşor capul într-o parte, de al fetei, afişând un zâmbet amuzat al cărui motiv nici el nu îl cunoştea atât de cert. Simţind respiraţia caldă a şatenei ce-i apasă pieptul, zâmbetul se accentuă, însă reuşi să-l oprească, muşcându-şi una dintre buze.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 21:13

"Cred că mă voi sufoca..dar..îmi place."
Schiţă un zâmbet, păstrând însă poziţia, neştiind dacă îl deranja sau nu pe tânăr.
-Nu vreau să-mi închipui a ce semănăm acum..
Murmură cu o oarecare dificultate atunci când îşi mişcă capul pentru a lua aer.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 21:47

-Ăăăh..nu-i destul de greu de ghicit. Îndrăgostiţi? Un cuplu?
Întrebă oarecum retoric, strâmbând amuzat din buze.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 21:51

-Mda, cam la asta mă gândeam şi eu..Eh, nu ne vede nimeni oricum..
Şopti realizând că era mai bine să păstreze acea replică pentru propria minte, însă era mult prea târziu.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 21:59

-Exact. Asta înseamnă că..până şi comportamentul potrivit unei astfel de situaţii n-o să fie văzut de nimeni altcineva. Dacă...se va ajunge şi la el.
Şopti, mai mult pentru el, deşi era conştient că putea fi auzit.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:03

-Comportament..?Ce comportament?
Întrebă încercând să pară confuză, deşi avea conturată o idee. Doar că adora să îi pună pe ceilalţi în situaţii imposibile, şi se pare că tânărul nu era o excepţie.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:08

-Pâi..ştii şi tu, acel comportament..
Şopti uşor amuzat, punând accent pe fiecare cuvânt în parte.
-Vrei şi o demonstraţie?
O întrebă, prinzându-i lent palma în a sa.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:12

-Ah? Uhm..poate.
Şopti dorind a-şi conferi o palmă propriei frunţi, însă ştia că în poziţia aceea numai asta nu putea. Iar acum, una dintre mâini îi fusese capturată de tânăr, lucru ce o făcu să tresare slab, strângând pentru câteva momente din buze.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:24

Îşi coborâ lent cealaltă mână către talia subţire a fetei, oprindu-se în momentul în care îşi "agăţă" braţul de aceasta. Strecurându-şi degetele printre cele ale mâinii ei, îşi ridică capul, privind-o în ochi cu calmitate. Feţele lor erau destul de apropiate, nereuşind să se mişte prea mult în acea situaţie.
Pupilele îi coborâră către buzele acesteia, simţind cum ceva pare să-l împingă de la spate, stăpânindu-se remarcabil.
-Ce fel de demonstraţie?
Murmură cu pauze mici, păstrându-şi starea.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:29

După câteva momente de gândire, zâmbi într-un mod amuzat, găsind în sfârşit cuvintele potrivite.
-..De dans?
Întrebă pe un ton inocent, râzând slab. Ştia că nu era răspunsul dorit de tânăr, iar acest lucru îi conferea clipe de mândrie.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:41

-Dans...?
Întrebă, râzând la urmă. "Bine, nu chiar la asta mă gândeam..". Expiră adânc aerul din piept, uitându-se în altă parte pentru câteva clipe.
-Un iepure şi un panda dansând..o să arate cam ciudat.
Murmură amuzat, încercând să-şi imagineze.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:45

-Mai degrabă..ne împiedicăm..
Şopti râzând scurt imaginându-şi un astfel de moment.
-Wah, mai bine să stăm pe lângă pat, nu vreau să cad pe podea..
Continuă zâmbind scurt, ridicându-şi privirea spre chipul tânărului.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:52

Zâmbi amuzat, scuturând uşor din cap.
-Ţi se pare că dansez aşa prost?
Ştia şi el că nu prea dansa vals, sau orice alt dans lent, dar nu putea fi atât de..rău.
Sus In jos
Sohyun
Founder
Sohyun

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 22:56

-Nu..dar eu am labe uriaşe..dacă n-ai observat. De la costum, aşa că am toate şansele să mă împiedic..
Şopti neputând a nu râde, încheind printr-un zâmbet amuzat.
Sus In jos
Bang Jungwoon

Bang Jungwoon

Warn :

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 EmptyJoi Sept 09 2010, 23:01

-Da..acum realizez. Eh, probabil ne vom rupe ceva, nu?
Şopti, nedorind să facă prea mult "întâlnire cu podeaua".
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pure chaos.   Pure chaos. - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Pure chaos.
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: House :: Camere.-
Mergi direct la: