| Pure chaos. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sohyun Founder
Numarul mesajelor : 244 Warn :
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 00:38 | |
| -Urgh..încep să ameţesc, mormăi mai multe pentru sine după minute bune în care se învârti mai mult în cerc fără a realiza măcar acel lucru. Aşezându-şi o palmă peste frunte, se opri în loc, încercând să se calmeze şi mai ales, să nu se dezechilibreze. | |
|
| |
Bang Jungwoon
Numarul mesajelor : 167 Warn :
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 00:46 | |
| -Nu eu te pun să faci demonstraţii de balet.. Murmură, deşi nu văzuse mare lucru, dar era singura soluţie ce i-ar fi venit în minte când i-a văzut starea. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 00:50 | |
| -Urăsc baletul, deci sigur nu fac aşa ceva..şi puţin ajutor pentru a nu cădea nu m-ar deranja..desigur, cred că ar fi prea mare deranjul pentru Domnul Iepure. Şopti păstrând poziţia, lăsându-se brusc pe spate, însă reuşi să revină la normal cât de cât. Dezechilibrările ei continuau, fiind destul de sensibilă la ameţeli. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 00:57 | |
| -Presupun că e chiar dificil să ai grijă de propriul corp, am dreptate? Întrebă retoric, acţionând într-un mod lent. Şi-a întins braţul drept, trăgând-o uşor către el. Însă probabil pusese prea multă forţă, fiindcă tânăra se lovi de el, ajungându-i în braţe. -Nu te uita la mine, nici eu nu ştiu balet. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:00 | |
| -Da, stai prost cu controlul forţei, şopti uşor amuzată de situaţie. Îşi sprijină însă capul pe acesta, reuşind a scăpa astfel de ameţeală, sau cel puţin, nu o mai simţea. -Mulţumesc pentru ajutor~ | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:10 | |
| -Cu plăcere.. Şi-a încrucişat mâinile la spatele ei, privind tavanul. Un zâmbet amuzat îi străbătu chipul, însă dispăru destul de rapid. -Cum e să îmbrăţişezi un iepure? | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:13 | |
| -Moale~ şi pufos, răspunse râzând, fiind complet amuzată de situaţia respectivă. -Dar în cazul unui panda? întrebă la rândul său, conştientă fiind că răspunsul avea să fie asemănător, dacă nu identic. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:27 | |
| -Nu ştiu, până acum nu am îmbrăţişat vreun panda, dar...cred ca e cel mai adorabil lucru. Spuse, afişând un zâmbet larg. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:30 | |
| -Adorabil..? întrebă pe un ton uşor surprins, ridicându-şi cu dificultate privirea spre chipul acestuia, neputând a nu-i observa zâmbetul larg. Deşi neavând niciun motiv serios, zâmbi şi ea într-un mod mai subtil, devenind unul inocent fără a fi conştientă de asta. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:35 | |
| -Foarte adorabil.. Îi răspunse, punând accent pe ambele cuvinte, iar în acelaşi timp îşi ridică unul dintre degete, aşezându-l pe buzele fetei. -Ah, nu mai zâmbi aşa, altfel mă apucă şi pe mine starea de ameţeală. Murmură, niciodată nereuşind să reziste în faţa unui zâmbet inocent. A retras repede degetul, privind în altă parte. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:39 | |
| -Ameţeală..? De la zâmbetul meu? Asta e deja exagerare.. Şopti pe un ton uşor amuzat, observându-i mutarea privirii. "Doar nu vorbeşte serios.." Cu ajutorul mâinii, îi trase capul în direcţia ei, privindu-l cu o expresie total amuzată pe chip.
| |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:44 | |
| -Ah, crede-mă...uneori un simplu zâmbet se poate transforma în "otravă". Murmură, întâlnindu-şi propria reflexie în ochii ei mari. -...sau drog, în cazul meu. Şopti pe un ton foarte încet, lăsându-şi cu timiditate privirea în jos. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:47 | |
| -Ştii, apropierea e suficient de mare încât să-ţi aud toate vorbele.. Murmură vrând să-l înştiinţeze de faptul că îl auzi la perfecţie. Observându-i însă privirea, preferă să şi-o mute şi pe-a sa în alte direcţii, sperând ca acesta să revină la starea lui obişnuită astfel. "Dar..eu de ce stau încă în braţele lui?" se întrebă pe sine, de-abea atunci realizând acel detaliu. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:52 | |
| -Da..acum am realizat. Murmură cu un surâs limpede pe chip, ridicându-şi ochii către ea, simultan apăsând cu degetele de la o mână către alta, ţinute încă la spatele ei. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 01:57 | |
| -Ţi-a luat ceva..eu acum am realizat poziţia în care ne aflăm. Se vede că m-am trezit recent.. Răspunse cu amuzament în glas, păstrându-şi în continuare privirea spre fereastră, zărind slab copacii printre jaluzele. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 02:02 | |
| -E jenant, nu? Întrebă, ştiind şi singur răspunsul. Şi-a continuat joaca cu degetele, simţindu-se uşor uşurat, deşi nu ar fi trebuit. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 02:07 | |
| -Hm, ăsta nu e tocmai cuvântul potrivit..e mai degrabă, ciudat, cel puţin pentru mine. Nu obişnuiesc să fac asta prea des. Răspunse cu un zâmbet şters pe buze, închizându-şi pentru câteva momente ochii în timp ce îşi scufundă şi mai mult capul în costumul acestuia. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 22:44 | |
| -Ciudat? Atunci..ce-ar fi să cântăm un cântec la fel de ciudat, ca să se potrivească. Sugeră, adoptând o stare inocentă şi adorabilă, chiar intrând în pielea "personajului" în care era costumat. Şi-a sprijinit bărbia de umărul fetei, strângându-i corpul şi strâmbându-se copilăreşte din buze. -Aish...ştiam unul cu un panda, dar se pare că nu mai ţin minte.. Adăugă, bosumflându-se treptat. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:02 | |
| -Prea devreme pentru mine să gândesc.. Murmură râzând slab, ştiind că în acea secundă n-ar fi reuşit să invoce inspiraţia oricât de mult şi-ar dori. -Cu panda? Pff, era interesant să-l aud.. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:32 | |
| -Da, dar din păcate în momentul ăsta memoria nu prea ţine cu mine. Mărturisi, expirând apăsat aerul ţinut în piept, în timp ce îşi ridică mâinile mai sus pe spatele ei. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:36 | |
| -Cu mine nu ţine inspiraţia.. Răspunse oftând oarecum mascat, strângând pentru câteva momente din buze. Simţindu-i mişcarea, se amuză brusc, realizând pentru a doua oară modul în care se aflau. Însă nu o deranja prea tare acel lucru. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:43 | |
| -Da, suntem..învinşi de propriile persoane. Spuse pe un ton amuzat, adăpostindu-şi mâinile sub gluga de pe spatele ei, agăţându-se încet de materialul moale cu degetele. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:45 | |
| -Te-ai îndrăgostit de panda cumva..? Întrebă pe un ton amuzat, mai mult în glumă. Poate trebuia să păstreze asta pentru ea, dar îi scăpă. | |
|
| |
Bang Jungwoon
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:54 | |
| -Îndrăgostit? Repetă, afişând un surâs senin dar şi timid, închizându-şi ochii. Refuză să gândească, deşi adrenalina i-o luase înainte. -Cine nu s-ar îndrăgosti de un panda adorabil? Şopti destul de încet, sperând să nu-l audă. | |
|
| |
Sohyun Founder
| Subiect: Re: Pure chaos. Vin Sept 03 2010, 23:59 | |
| -Huh..? Realizezi că eşti lângă urechea mea, nu-i aşa? Întrebă cu un oarecare amuzament, revenindu-i vorbele tânărului în minte. -Hm, probabil multă lume. Nu mi-ai oferit un răspuns prea concret. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pure chaos. | |
| |
|
| |
| Pure chaos. | |
|